Over ons

GroenedakenRijswijk is het initiatief van Ingrid Vogels en Dirk Roosendaal die in de gemeente Den Haag (GroenedakenLDenHaag) vele bewoners, VVE’s, bedrijven en instellingen met hun subsidieaanvraag hebben geholpen.

Ingrid Vogels zorgt voor coördinatie van activiteiten, de communicatiemiddelen en het opstellen en uitvoeren van subsidieaanvragen.De groendaken worden aangelegd door groendak-aannemer Dirk Roosendaal van Universal Greenfields uit Katwijk.


Ingrid Vogels

Als klimaatneutrale ondernemer adviseer ik met Green2live vastgoedeigenaren over groene en duurzame oplossingen en CO2 reductie. Daarnaast begeleid ik sportverenigingen om te verduurzamen met een basisconcept en volledige projectbegeleiding.

Green2Live gaat door waar andere adviesbureaus stoppen, om zo ons doel te bereiken ‘Meer groen in de stad te beginnen op het dak! Van inventarisatie, plan van aanpak, subsidie aanvraag tot aan de realisatie van het project wordt u volledig ontzorgd.

Rijswijk heeft last van hitte stress en daar ga ik met Green2Live verandering in brengen. Met ons nieuwe platform ‘Groenedaken Rijswijk’ verlaag ik de drempel voor iedereen om een groen dak te realiseren.

Zo draag ik graag mijn steentje bij om Rijswijk versneld een klimaatbestendige stad te maken.

06 506 443 90

www.green2live.net

Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 242 727 17

www.universalgreenfields.nl


IngridVogels-250x250

portretDirk-250x250